Laatst aangepast: 2 april 2019 - Read time: 1:27 min

Weg met het monnikenwerk: besteed je tijd aan inhoud

Voor het overbrengen van uw boodschap, is tijd, liefde en aandacht nodig. En dus: mensen. Medewerkers die zo veel mogelijk uren kunnen besteden aan het schrijven van mooie content, het vertellen van uw verhaal, het enthousiasmeren van uw publiek.

Te vaak echter, zien we dat de theatermedewerkers bezig zijn met de administratieve en terugkerende werkzaamheden voor het overbrengen van die boodschap. En dat is zonde. Want in plaats van het sturen van die wervende e-mail, gaat veel tijd verloren aan het proces daaromheen, het bij elkaar zoeken want de juiste afbeeldingen, teksten, de adresbestanden voor verzending, etc.. Dat is zonde en vooral: niet nodig. Dus ontwikkelden we een systeem waarbij in de overbrenging van uw verhaal richting het publiek zo min mogelijk energie verloren gaat.

De croptool ~ een van de voorbeelden waarmee we het leven van theatermedewerkers proberen te vergemakkelijken

Uren overhouden voor het mooie en leuke werk

Het Peppered Platform & Het Luxor Theater

Ook in de praktijk wordt deze eigenschap van het Peppered Platform steevast als één van de meest waardevolle genoemd. Ruben Israël, hoofd marketing van het Luxor Theater Rotterdam: “Vroeger was ik letterlijk vele uren per week kwijt aan medewerkers die bezig waren met het beheren van alle verschillende systemen die we in gebruik hadden. Met het Peppered Platform is dat verleden tijd. Het systeem zorgt ervoor dat alle informatie op één plek beschikbaar is en dus slechts op één plek beheerd hoeft te worden. Het sturen van een e-mail of het aanpassen van een afbeelding bij een voorstelling, het is allemaal zo gedaan. “Mijn medewerkers hebben nu tijd vrij om hun creativiteit en marketingkracht te gebruiken. Dit resulteert in geweldige marketingplannen, -ideeën en -concepten. En daarmee verkopen wij kaarten en zetten we Luxor nog sterker op de kaart.”

Mijn medewerkers hebben nu tijd vrij om hun creativiteit en marketingkracht te gebruiken.

Ruben Israël ~ hoofd marketing Luxor Theater

Gerelateerde items