Laatst aangepast: 2 april 2019 - Read time: 1:20 min

Het krachtigste design, met de sterkste motor

De technische bouwstenen van het Peppered Platform vormen de basis van wat online nodig is. Maar uw website komt tot leven via de grafische uitwerking. Daarvoor werken we samen met zowel in-house designers als de top van ontwerpbureaus, die de met de toepassing van hun design ervoor zorgen dat onze klanten het beste van twee werelden krijgen: Het krachtigste design, met de sterkste motor.

De uiterlijkheden van de websites van Peppered-klanten zijn net zo divers als de klanten zelf. “Toen we met het collectieve model begonnen in 2015, was dat nog een grote uitdaging, met als gevolg dat veel van de websites op elkaar leken”, aldus Mathijs Bouwman, managing director bij Peppered. “We hebben ons in de eerste jaren eerst gefocust op het creëren van de krachtige motor aan de binnenkant. Maar sinds we het frontend in 2017 geheel open hebben gegooid, zien we de toepassingen steeds sneller gaan.”

Peppered inside...

Win-win tussen design en techniek

De bouwstenen van het Peppered Platform zijn in feit ruwe blokken techniek, waar de grafische schil nog omheen gebouwd moet worden. Voor designbureaus vormen deze bouwstenen een prima startpunt. “Voor ontwerpbureaus is het fijn dat ze zich kunnen focussen op waar zíj goed in zijn”, zegt Allison van Spaendonk, die bij Peppered verantwoordelijk is voor de implementaties van websites. “Peppered levert de techniek, en samen met de klant bouwen we in enkele weken aan de totstandkoming van de nieuwe site.”

Partners in design, groot en klein

Referenties

Peppered werkt samen en heeft o.a. samengewerkt met: Vruchtvlees (case Theater Rotterdam) Grrr (case Het Nationale Theater) Das Buro Fabrique … en vele andere ontwerpers, groot en klein

Gerelateerde items