Support

Voor een optimaal gebruik van het systeem geeft Peppered veel aandacht aan persoonlijke service, documentatie en ondersteuning, gericht op continue groei en ontwikkeling.

Persoonlijke service

Tijdens kantooruren staan we via meerdere kanalen voor je paraat, maar we zijn ook 24/7 bereikbaar voor noodgevallen. Dus heb je een vraag of probleem? Dan helpen we je graag via één van onderstaande wegen.

Chat, ticket, telefoon

De Peppered servicedesk is bereikbaar via een aantal laagdrempelige kanalen; een individueel chatkanaal (Slack), rechtstreeks contact met onze collega’s via telefoon en een uitgebreide service portal maken het dat je te allen tijde goed en snel geholpen wordt.

24/7 noodtelefoon

De online omgeving van jouw organisatie speelt een belangrijke rol in de dienstverlening richting het publiek. Daarom maken wij gebruik van hoogwaardige hosting-oplossingen en werken wij continu aan de stabiliteit en kwaliteit van het systeem. Er kan echter altijd wat misgaan, zoals een onverwachte storing of een hiccup in de verkoop. Omdat storingen zich niet altijd houden aan kantoortijden, zijn we 24/7 bereikbaar via ons noodnummer voor breaking issues.

Sms-alert

Op de achtergrond lopen continu een enorm aantal automatische processen die de werking van de servers en processen van het systeem monitoren. Zij geven ons signalen als er iets mis dreigt te gaan of onverhoopt iets mis is gegaan. Indien dit doorwerkt op de systemen die jouw organisatie in gebruik heeft, sturen we een een sms-bericht zodat je op de hoogte bent van de storing en we je een verwachting kunnen geven van de oplossingstijd.

Documentatie

Door middel van ons grote aanbod aan documentatie helpen we jouw organisatie het beste uit het Peppered-systeem te halen.

Handleidingen

Peppered beschikt over een uitgebreide bibliotheek aan handleidingen. In het dashboard wordt via een link automatisch naar de juiste, bijbehorende handleiding van de functie in kwestie verwijst. 

Jaarlijkse check-up

Naast diverse contactmomenten die we gedurende het jaar hebben, plannen we jaarlijks een moment in om met elkaar te kijken naar de inrichting en het gebruik van het systeem. We stellen een rapport op, geven tips en laten best practices zien. Uiteraard allemaal toegespitst op jullie situatie, vraagstukken en voor jullie relevante thema’s. Dit rapport wordt samen besproken; zo weten we zeker dat we op de belangrijke thema’s weer helemaal b(l)ij zijn.

Trainingen en webinars

Tijdens trainingen en webinars leggen we je alles uit over ons systeem zodat jij zelf vol vertrouwen aan de knoppen kunt zitten.

Trainingen

We bieden een actief trainingsbeleid aan die begint tijdens het implementatietraject waarin we je wegwijs maken door het systeem. Maar ook hierna zijn onze trainingen handig voor een opfrissing van kennis van nieuwe of bestaande medewerkers. 

Webinars

Het hele jaar door organiseren we webinars over relevante thema’s (zoals voorverkoop, corona functionaliteiten en streaming), maar ook na de releases om je een introductie te geven over de nieuwste functionaliteiten. Zo spijker je snel en efficiënt je kennis bij.