#peppered2020

In februari 2020 is het 20 jaar geleden dat Peppered is opgericht. Om even terug te halen: Dat was 7 jaar voordat Apple de eerste iPhone introduceerde en we de # alleen nog kenden om een getal aan te duiden. We durven dus wel te stellen dat de (internet-)wereld enigszins veranderd is, sindsdien.

De allereerste website die we ontwikkelden om Theater de Veste een plek op het wereldwijde web te geven, lijkt ook in geen velden of wegen meer op het multifunctionele systeem dat we inmiddels hebben, met miljoenen regels code. Door wat we in Nederland en België de afgelopen jaren samen met elkaar hebben bereikt, vangen we nu internationaal de aandacht.

Tijd om hier het glas op te heffen met elkaar, in een feestelijk en inhoudelijk programma.

Wat mag je verwachten?

  • Ivo van der Ent, product manager van Peppered, over de laatste ontwikkelingen op het vlak van personalisatie via web en mail
  • Leo Sharrock van The Audience Agency over de kracht van de combinatie tussen de Audience Finder (de dashboard-tool van TAA) en het Peppered systeem, en de kansen rondom de Audience Finder voor Nederland en België
  • Maurice Beerthuyzen, web-optimalisatie-specialist van o.a. de Efteling, die in de data van enkele van jullie websites dook, en heeft gekeken naar de effectiviteit op het vlak van content. Verwacht praktische tips en verbeterkansen om mee aan de slag te gaan.
  • Kevin Anderson, personalisatie-expert van ING, die de personalisatiemogelijkheden van het Peppered systeem gaat inzetten voor een pilot-project met jullie, en daar meer over vertelt.
  • Drankjes en Rotterdamse hapjes met alle collega’s uit de sector, collega’s en oud collega’s van Peppered
  • Feest met DJ

 

Wanneer 13 februari 2020
Waar
Annabel, het gezelligste poppodium van Rotterdam (onder het Peppered kantoor)
Aanvang inhoudelijk programma 13.30 uur
Inloop 13.00 uur
Drankjes/hapjes/feest 17.00 – 22.30u

Voor wie nog niet (goed) bekend is met Peppered is er voorafgaand aan de dag om 11:00 uur een introductie op het systeem op het kantoor van Peppered.

Aanmelden