Over ons

Alle honderdduizenden regels code, elke nieuw bedachte module, de training van volgende week: Peppered wordt gemaakt en gedraaid door mensen. ?

Peppered is het online marketing platform specifiek voor de culturele sector

Met dit platform kunnen culturele instellingen, zoals theaters, filmhuizen, musea en concertzalen, hun online activiteiten zoals website, e-mail, ticketing en klantcontact beheren en uitvoeren.

Terug naar hoe het begon – In het jaar 2000

Tijdens zijn studie wiskunde aan de TU Delft kwam Coen van der Poll in contact met het lokale Theater de Veste. Dat “graag verder met het internet wilde”, iets wat in de begindagen van het internet nog een weinig absurde vraag was.

Peppered was geboren. En sindsdien is dat wat Peppered heeft gedaan: het helpen van culturele instellingen bij de inzet en uitbouwen van het online kanaal. Na Theater de Veste volgde al snel andere theaters, groter, kleiner, diverser. En met het groeien van het internet, groeide ook Peppered, en daarmee ook de klantenkring.

Inmiddels laten we in andere landen zien wat er in Nederland en België is opgebouwd. De cultuursector loopt voorop in de toepassing van het online kanaal en we zijn trots daar een grote rol in te spelen.

Nu dat diploma wiskunde nog…

Collectieve benadering

Deel kennis, ontwikkeling, kosten
Peppered werkt in een collectief model. Daarin delen alle aanwezige culturele instellingen hetzelfde technische framework. En daarmee delen ze dus ook inzichten, kennis, kosten, best practices en inspiratie. Dit gebeurt vanuit de overtuiging dat culturele organisaties van welke aard dan ook in de kern allemaal dezelfde behoeften en wensen hebben. Als we die overeenkomstige behoeftes dus gaan delen, komt er tijd, ruimte en geld vrij voor andere belangrijke zaken.

Holistische technische benadering

Alle kanalen op één plek
Het Peppered Platform is een systeem dat alle belangrijke digitale kanalen in onderlinge verbondenheid met elkaar aanbiedt. Het gaat hierbij om website-, e-mail-, narrowcasting- en online ticketingprocessen (waarin we samenwerken met ticketingsystemen). Het dashboard is de kern van het systeem, waar alle verschillende onderdelen kunnen worden geconfigureerd en aangepast. Vanwege deze holistische benadering zijn alle kanalen (inclusief ticketing) beschikbaar voor gebruik op elk moment en elke plaats, waardoor het mogelijk wordt om de klantervaring en marketingstrategieën voor klanten aanzienlijk te verbeteren.

Andrea Grevink

Peppered Expert

Anna Ferro

Peppered Expert

Liesanne Rooks

Peppered Expert

Femke van Leeuwen

Marketeer

Marco de Bruijn

Sector Success

Ivo van der Ent

Product Manager

Koen Lageveen

UX/Frontend Developer

Manjula Perumal

Backend Developer

Marin Hekman

Backend Developer

Peter Blokland

Backend Developer

Rik van der Kemp

Backend Developer

Ruud Bes

Backend Developer

Coen van der Poll

Founder/Strategy Director

Mathijs Bouwman

Managing Director