Last updated: 29 mei 2020 - Read time: 1:10 min

Online brochure-view

Onzekere tijden vragen om snelle, flexibele, en (kosten-)efficiënte instrumenten. De programmering staat dermate op losse schroeven, dat het voor velen van jullie een hele uitdaging zal zijn om een nieuw seizoen met enige vorm van zekerheid, samen te vatten in een nieuwe brochure.

Om je publiek toch de mogelijkheid te geven om je programma te scannen, ontwikkelden we een nieuwe view. Deze is meer gericht op inspiratie dan op de ‘agenda’. Bezoekers kunnen kris kras door het programma scrollen, door genres struinen, dingen als ‘interessant’ aanmerken voor hun wensenlijstje, etc.

We geven daarmee invulling aan de behoefte die er bij klanten leeft om ook in grotere lijnen door een programma te grasduinen. Net zoals ze altijd gewend waren om met de brochure te doen.

En door dit online te doen, voorkomen we dat je de kosten van een brochure hoeft te dragen, en hebben we een oplossing voor de uitdaging die ‘statisch papier’ met zich meebrengt, in een tijd waarin de planning van je events – helaas – met veel onzekerheid is omgeven.

In de view is het makkelijk scrollen, kijken, en selecteren voor in een wensenlijst bijvoorbeeld. Speciale aandacht hierbij is uitgegaan naar de ervaring op iPad en desktop, aangezien we verwachten dat veel van de users deze view juist daar zullen bekijken.

 

De view is gebaseerd op alle informatie die al aanwezig is in het systeem, waarmee een snelle en laagdrempelige gegarandeerd is.

Related items