Laatst aangepast: 3 april 2019 - Read time: 1:21 min

Mollie & Peppered: voorbeeld van collectieve kracht

Soms komt de samenwerking binnen onze klantenkring tot uiting in een traditioneel inkoopcollectief. Een van de laatste voorbeelden daarvan is de samenwerking met Mollie, waarin voor het hele collectief een enorme verbetering is aangebracht in de manier waarop betalingen verwerkt worden.

De samenwerking tussen Mollie en Peppered levert op alle onderdelen en voor alle partijen voordeel op. We sommen de belangrijkste hier op:

Voor uw organisatie

  1. gebruikmaken van de laatste technieken als het gaat om ‘payment service providers’
  2. in navolging van het overige punt; minder foutieve betalingen en transacties
  3. uitgebreide dashboards over uw betalingen, betaaltypes, etc.
  4. overzichtelijke bundeling van omzet per dag of week
  5. overzichtelijker, want inperking van contractpartijen (met ieder bijkomende kosten) (zie onder)

Voor Peppered zie punt 1., 2. en 3. uit het vorige. Nog even de uitleg daarbij: Waar in veel traditionele varianten de verwerking en bestelling feitelijk afgerond worden wanneer de bezoeker terugkeert op de website, doordat de website pas dan actief opvraagt wat de betaalstatus is, werkt dat in geval van Mollie anders. Mollie geeft juist het Peppered Platform actief een sein wanneer de betaling gedaan is, in een rechtstreeks signaal vanuit Mollie naar Peppered, zonder tussenkomst of nodige bezoekersactie. Daarmee is het niet langer relevant wat er aan de bezoekerskant gebeurt of niet gebeurt. Dit zorgt voor een zeer betrouwbare oplossing als het gaat om de afhandeling van transacties.

Situatie met en zonder Mollie

Verminderen van contractpartijen

Door de bundeling van de kracht van een collectief, bouwden we samen met Mollie een technische samenwerking uit die stabieler is, gebruikmakend van de meest moderne technieken. Met minder contractpartijen wordt daarnaast de overzichtelijkheid van dit – traditioneel ingewikkelde – stuk van het online verkoopkanaal verbeterd.

Grafische uitwerking situatie met en zonder Mollie

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven in de samenwerking met Mollie? Neem gerust contact op.

Oeps, er is een fout opgetreden. Zorg ervoor dat alle verplichte velden zijn ingevuld.

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gerelateerde items