Last updated: 19 mei 2020 - Read time: 2:29 min

Geïnteresseerd in de Peppered-technologie?

Een crisistijd is een goed moment om de bijlen te slijpen. Voor bestaande Peppered-klanten ontwikkelen we daarom speciaal in deze tijd een uitgebreid aanbod aan functionaliteiten en trainingen. Voor theaters die nog niet bij Peppered zitten maar wel geïnteresseerd zijn, hebben we een speciaal aanbod om eenvoudig en (kosten)efficiënt over te stappen.

Met hoogwaardige technologie...

Mail, web en CRM, ze vormen de lifeline met je bezoeker. Dat is in crisistijd het geval, en dat zal na de crisis misschien nog wel meer gelden dan voorheen. We zijn trots om te zien dat theaters met onze technologie snel de nodige aanpassingen hebben gedaan, en het contact met het publiek níets aan intensiteit heeft verloren, nu de voorstellingen zelf tijdelijk niet meer door kunnen gaan.

... samen sterker

Ook een ander kenmerk van Peppered, werpt in deze tijd extra zijn vruchten af. De collectieve samenwerking van gelijkgestemde en gelijkgezinde klanten zorgt er ook voor dat we met zijn allen de schouders eronder zetten, om de uitdagingen van de crisis het hoofd te bieden. Juist in deze tijd, is die samenwerkingsgedachte die binnen de sector heerst, het belangrijkste dat nodig is.

Een speciale vermelding mag hierbij uitgaan naar de Innovators, een groepje klanten dat als denktank fungeert om samen met ons nieuwe functionaliteiten nóg beter en sneller het levenslicht te laten zien. Niet alleen met extra kennis, ook met extra budget, zetten we samen dat extra stapje. En uiteraard komt alles ook meteen ten goede aan nieuwe klanten van Peppered.

Zo draagt iedereen, groot of klein, via de maandelijkse abonnementskosten zijn steentje bij aan de collectieve kracht en samenwerking.

Nu is de tijd voor onderhoud

Nu de voorstellingen niet meer door kunnen gaan, is er ruimte voor onderhoud. De vloer wordt in de was gezet, de lampen gecontroleerd, de bar gepoetst. Ook op het vlak van marketing is dit hét tijdstip om te kijken waar je een kwaliteitsslag kan en moet maken. Een optimaal ingerichte website en e-mailarchitectuur zorgen ervoor dat je niets aan klantcontact verliest, nu en straks als alles weer normaal is.

Veiliger kan het niet

Als je je middenin de storm bevindt, heb je geen behoefte aan onzekere projecten, waarvan kosten en opbrengsten nog alle kanten op kunnen. Je wilt weten waar je aan toe bent, en dat je inspanningen en kosten iets goeds gaan opleveren, waar je weer jaren mee vooruit kunt.

We bieden je

  • Hoogwaarde technologie, die dagelijks aan honderden theater-marketeers zijn waarde bewijst
  • 100% duidelijkheid vooraf over de kosten
  • Een snel en efficiënt implementatieproces
  • De mogelijkheid om nog medio 2020 onze technologie te gaan gebruiken, en pas in 2021 te betalen indien nodig
  • Je zit nooit vast aan een langlopend contract, opzegging gebeurt per maand

Klanten die de afgelopen maanden zijn overgestapt op Peppered, hebben wij 100% remote kunnen bedienen. Ook het implementatieproces met jouw team, zou dus heel goed, zo lang als nodig, vanuit huis afgewikkeld kunnen worden. Je moet zelf even voor de koffie zorgen dan, maar dan doen wij de rest…

 

Geïnteresseerd in dit aanbod van Peppered?

Vanwege onze transparante en eenduidige kostenstructuur, kunnen we je al binnen één telefoontje duidelijkheid geven, over wat een overstap jou oplevert en gaat kosten. Geïnteresseerd om verder te praten? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op.

Oops, there is an error. Please make sure all required fields are filled in.

Thanks for your message. We will respond asap.

Related items