Peppered Event (in Dutch)

Peppered Event
Thu 1 Dec 10:00 - 17:00
Concert venue De Bijloke, Gent
Muziekcentrum De Bijloke
In een wereld die steeds meer digital wordt, is alleen online aanwezigheid niet meer genoeg
Past event
1 Dec
10:00 - 17:00
Past event

In een wereld die steeds meer digital wordt, is alleen online aanwezigheid niet meer genoeg. Het belang van een digital first strategie wordt dus steeds groter. Maar hoe zorg je voor een digitaal gedreven organisatie? 

Wat kun je verwachten

De eerstvolgende editie van het Peppered Event vindt plaats op 1 december in Muziekcentrum De Bijloke, Gent. We beginnen de dag met een korte uitleg over de nieuwste functionaliteiten van het platform, speciaal voor Peppered gebruikers. 

Voor het middagprogramma nodigen we gastsprekers uit en we sluiten de dag af met een gezellige borrel met alle collega's uit de cultuursector. Na afloop van de borrel kun je gratis het concert Big bang van splinters van Nicolas Hodges & Basel Sinfonietta bijwonen. 

Programma

Voormiddag

10.00
- Ontvangst

10.30
- Training voor Peppered gebruikers 
We nemen je mee in de mogelijkheden rondom de personalisatie van de klantreis op je website. Geven je tips en tricks over hoe je je website gebruiksvriendelijker maakt. En we laten je zien hoe je de ultieme online brochure maakt.

10.30 - Introductie over Peppered
Nog geen Peppered gebruiker maar wel benieuwd naar de mogelijkheden van het platform? Wees welkom bij deze introductie en stel je vragen. 

12.30 - Lunch

Namiddag


13.30
- Gastsprekers
Karel van de Bijloke vertelt hoe hij de Bijloke heeft getransformeerd naar een Digital First locatie.
Lien van KVS neemt ons mee in hoe content een steeds grotere rol krijgt, ook online. En over hoe de online vormgeving meebeweegt met geprinte middelen. 

14.45 - Pauze

15.00 - Peppered nieuwtjes
We nemen je mee in de laatste ontwikkelingen en vertellen je over wat er nog gaat komen. We hebben veel te vertellen! Zo zijn er vernieuwde mailing templates en is er een grote uitbreiding wat betreft de visitor tags.

16.00 - Rondleiding

Afsluitend

16.30 - Drinks

20.00 -Voorstelling
Big bang van splinters - Nicolas Hodges Basel Sinfonietta

Over Big bang van splinters

Een concert als een ruwe diamant: Basel Sinfonietta schuurt, botst en wrijft tot het blinkt
Uit de botsing van ideeën ontstaat het licht, zo luidt het. En botsen doet dit concert. Hoe klinkt een vleugelpiano wanneer hij van 7 meter hoogte op een betonnen vloer te pletter stort? Met die big bang van splinters en ongepolijst geluid begint het ‘Pianoconcerto’ van Simon Steen-Andersen. In ‘San Francisco Polyphony’ maakt Ligeti dan weer glansrijk korte metten met zijn eigen schrijfwijze voor orkest. Mauro Hertig sluit af met nieuw werk waarin de paradoxen van het Wonderland van Alice niet ver weg zijn. Jawel, het mag al eens ongemakkelijk schuren.