Last updated: 6 april 2020 - Read time: 1:13 min

Efficiënter werken ?

Culturele instellingen hebben dagelijks een indrukwekkend aantal marketinghandelingen te verwerken. Daarom hebben we op alle vlakken ons Platform zo ingericht, dat het u een handje helpt waar mogelijk.

Bij Peppered hebben we al zo’n 20 jaar één missie: het beste marketingplatform creëren, voor een sector die met zijn specifieke wensen en karakteristieken behoefte heeft aan een oplossing op maat. Een van de belangrijkste onderdelen in die missie, is hoe we omgaan met het feit dat cultuurinstellingen traditioneel te maken hebben met krappe bezetting op de marketingafdeling, terwijl er dagelijks bergen werk verzet dient te worden.

Efficiënt werken is daarom een van de pijlers waarop wij ons systeem bouwen en doorontwikkelen.

De beloftes van Peppered als het gaat over efficiënter werken:

  • Alle data op één plek: we vermijden meervoudige vastlegging van data
  • Minder fouten, sneller werken, volledigere informatie
  • Automatisering van taken waar het kan
  • Centrale distributie van content: beheer alle kanalen vanuit één dashboard
  • Besteed meer tijd aan het mensenwerk, i.p.v. aan het werk wat een computer voor u kan doen

 

Last but not least…

De continue doorontwikkeling aan ons systeem maakt het dat je altijd voorop loopt, zonder dat je zelf daar de tijd en kosten in hoeft te stoppen. Volle focus dus, op het promoten van je artistieke product.

Maak kennis met Peppered en leer hoe ons systeem efficient voor u werkt. En hoe we zorgen voor een continue doorontwikkeling in de cultuursector samen met onze klanten.

Related items