Last updated: 14 april 2020 - Read time: 1:11 min

Deel inzichten, inzet en kosten

Peppered is al lang niet meer één collectief. Klanten weten elkaar op verschillende criteria te vinden, en gaan samenwerken omdat ze een bepaald profiel, geografische ligging of functionele accenten delen. Deel inzichten, inzet en kosten.

Deel inzichten, inzet en kosten
Eigenlijk ontstonden deze mini-collectieven vanzelf“, zegt Coen van der Poll, die zich bij Peppered bezighoudt met de strategische toepassing van het Platform voor klanten. “Nieuwe ideeën lijken soms als bij toeval op meerdere plekken te ontstaan, het was een kleine stap om die te bundelen. Steeds vaker zien we dat klanten elkaar ook direct weten te vinden om samen dingen te initiëren.”

Bindmiddel voor mini-collectieven

We ontwikkelen specifiek dingen voor een land, een gebied of een stad. Soms werken we juist met organisaties die zich clusteren rondom een technisch vraagstuk (gebruikers van een bepaald planningspakket bijvoorbeeld). Uiteraard zijn ook de verschillende type organisaties die we bedienen een populair bindmiddel.

"Of je nou als concertgebouw in Amsterdam of in Gent zit,
de vraagstukken zijn voor een heel groot deel gelijk"
Coen van der Poll.

Uiteraard staat ook hier de vrijheid voorop. Sluit je vooral alleen aan als je denkt dat het je iets oplevert, en/of als je denkt iets te kunnen brengen. “Daarnaast werken we natuurlijk ook nog steeds voor instellingen individueel, voor hun unieke wensen en behoeftes. We willen echt alleen daar de collectiviteit toepassen, waar die door alle partijen als profijtelijk wordt gezien.”

Related items