Laatst aangepast: 3 april 2019 - Read time: 1:10 min

Datagestuurde marketing, onze aanpak en beloftes

In de omgang met data gaat het om het benutten van de waardevolle mogelijkheden die er liggen, met bewuste aandacht voor de klant. Daarom testen we alle functionaliteiten eerst uitvoerig op impact en succes, voor zowel de organisatie als de klant.

In het onderzoek naar de mogelijkheden en (verstandige) toepassing van datagestuurde marketing, wordt Peppered ondersteund door kennisinstellingen.  In gezamenlijkheid wordt onderzoek gedaan naar interessante trends en ontwikkelingen. Doordat de data op persoonsniveau wordt bijgehouden op alle kanalen (web, mail, ticketing, social) ontstaat een diep inzicht in de touch points met de klant, de kansen, de afhaakmomenten, etc.

De kennis uit dit onderzoek wordt toegepast in het creëren van nieuwe campagnes. Door de aanwezigheid van alle kanalen binnen één systeem, kunnen alle kanalen op basis van data ook een persoonlijke (geïntegreerde) ervaring bieden aan de klant. Die nieuwe toepassingen worden vervolgens opnieuw onderzocht, geoptimaliseerd, etc. Daarmee is een gesloten loop ontstaan op het vlak van onderzoek-gedreven, datagestuurde marketing.

De beloftes van Peppered als het gaat om data verzamelen en gebruiken:

  • Volledig klantbeeld: van Google tot de persoonlijke gedrag op de website en e-mail
  • Alle touchpoints met de klant in één systeem
  • Benut uw klantinzicht waar u dat wilt: maak de web- en mailervaring persoonlijk
  • Veiligheid voorop: overzichtelijkheid, eenvoud, en veiligheid in de werking met persoonsgegevens
  • Hands on en praktisch advies in de toepassing van datagestuurde marketing, inclusief advies omtrent wetgeving e.d.

Gerelateerde items