Laatst aangepast: 2 april 2019 - Read time: 1:29 min

Centraal contentbeheer: bespaar tijd, voorkom fouten

Medewerkers van marketingafdelingen verzetten bergen werk als het gaat over het beheer van content. Van de eerste informatie over nieuwe programma's, tot de laatste wijzigingen voorafgaand aan een voorstelling, de content moet worden opgesteld, beheerd en actueel worden gehouden, over alle kanalen die in gebruik zijn.

“Elk kanaal dat apart moet worden bijgehouden, is er een te veel”, aldus Ivo van der Ent, die als product manager bij Peppered verantwoordelijk is voor de functionele werking en innovatie van het Peppered Platform. “Het is zonde als waardevolle mensen verzanden in het simpele werk. Daarom hebben we het Platform zo ingericht dat alle informatie op één plek beheersbaar is, en het zich vanuit daar verspreid over de kanalen”.

Het scheelt de mensen soms letterlijk uren dubbel werk, die ze dan weer heel goed aan andere zaken kunnen besteden

Ivo van der Ent ~ Product manager Peppered

Distributiecentrum voor content

Bespaar uren per week

Alle kanalen in het Peppered Platform, website, e-mail, ticketing en eventuele schermen in de foyers, ze worden allemaal aangestuurd vanuit het zelfde dashboard. Dit betekent dat teksten, afbeeldingen, en alle andere denkbare content beschikbaar is op alle andere kanalen. Neem de werkwijze rondom het beheer van de afbeelding(en) van uw event: Het systeem vraagt u om een zo groot mogelijke afbeelding te uploaden, en de intelligente distributiefunctie van het dashboard doet de rest.

Hij past de afbeelding aan op de juiste grootte en verhoudingen, maakt het zwart-wit waar het zwart-wit moet zijn (bijvoorbeeld op e-tickets) en zorgt er op die manier voor dat u na die eerste handeling eigenlijk achterover kunt leunen. “Hoewel het al een oude functie van het systeem is, kan het bij veel (nieuwe) klanten nog steevast enthousiast ontvangen, het scheelt de mensen soms letterlijk uren dubbel werk, die ze dan weer heel goed aan andere zaken kunnen besteden”, aldus Ivo van der Ent.

Gerelateerde items