Last updated: 6 april 2020 - Read time: 1:15 min

Besteed je tijd aan inhoud

Voor het overbrengen van de boodschap, is tijd, liefde en aandacht nodig en dus: mensen.

Medewerkers die zo veel mogelijk uren kunnen besteden aan het schrijven van mooie content, het vertellen van een verhaal, het enthousiasmeren van het publiek.

Te vaak zien we dat de theatermedewerkers bezig zijn met terugkerende administratieve werkzaamheden

In plaats van het sturen van die wervende e-mail, gaat veel tijd verloren aan het proces daaromheen. Het bij elkaar zoeken want de juiste afbeeldingen, teksten, de adresbestanden voor verzending, etc.. Zonde maar vooral: niet nodig! Daarom ontwikkelden we een systeem waarbij voor het brengen van het verhaal richting het publiek zo min mogelijk energie verloren gaat.

De croptool ~ een van de voorbeelden waarmee we het leven van theatermedewerkers proberen te vergemakkelijken

Het Peppered Platform & Het Luxor Theater

Ook in de praktijk wordt deze eigenschap van het Peppered Platform als één van de meest waardevolle genoemd. Ruben Israël, hoofd marketing van het Luxor Theater Rotterdam: “Medewerkers waren letterlijk vele uren per week kwijt aan het beheren van alle verschillende systemen die we in gebruik hadden.
Met het Peppered platform is dat verleden tijd. Het systeem zorgt ervoor dat alle informatie op één plek beschikbaar is en beheerd hoeft te worden. Het sturen van een email of het aanpassen van een afbeelding bij een voorstelling is allemaal zo gedaan.
Mijn medewerkers hebben nu tijd vrij om hun creativiteit en marketingkracht te gebruiken. Het resultaat is geweldige marketingplannen, -ideeën en -concepten. Dat verkoopt kaarten en zet Luxor nog sterker op de kaart.”

Mijn medewerkers hebben nu tijd vrij om hun creativiteit en marketingkracht te gebruiken.

Ruben Israël ~ hoofd marketing Luxor Theater

Related items