Last updated: 6 april 2020 - Read time: 2:6 min

De website als intelligent kanaal

Vergelijk je website met een winkeltje. Herken de klant zodra hij de winkel binnenstapt. Weet waar kijkt hij naar en waar hij interesse in heeft. Maak van de website een intelligent kanaal.

Gebruiksvriendelijk,
klantvriendelijk en persoonlijk

Intelligentie op persoonsniveau
We koppelen we het Platform aan het
ticketing systeem via een API-connectie. Dat maakt de bezoekerservaring een stuk persoonlijker.

Bovendien maakt dat de website een stuk intelligenter: meteen bij binnenkomst op de homepage weet de website op persoonsniveau wie de bezoeker is. De klant historie en de voorkeuren en interesses zijn bekend. Maar ook of het een vriend of ambassadeur is.

De bezoeker verlaat de winkel niet en daarom kan je op elk moment helpen in het maken van een keuze. Tot en met de laatste stap van de eventuele bestelling. Dit zorgt niet alleen voor een plezierige ervaring, maar ook voor een luchtig en gemakkelijk bestelproces.

De droom van elke theater marketeer

Omdat de klant online en op persoonsniveau gevolgd kan worden, beschik je over een enorme bak met informatie. Ook van de mensen die juist nog niks hebben gekocht: die kennis is misschien nog wel waardevoller als het gaat om het vergroten van publieksbereik. Zo kan je inspelen op de sluimerende interesses van mensen. Het Platform koppelt al deze data aan het ticketing- en email gedrag. Daarmee ontstaat er een volledig klant inzicht en kan je alle mogelijkheden voor persoonlijke marketing op elk kanaal gebruiken.

De techniek van een complete klantreis, beschikbaar voor iedereen

De techniek om de klantreis tot één geheel te maken, kent vele toepassingen.
Klant herkenning op de homepage. Het geven van privileges en het spelen met voorrang van bepaalde klantgroepen. Het automatisch berekenen van persona’s. Persoonlijke email als iemand wat in zijn winkelmandje heeft laten liggen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van strategieën die we samen met onze klanten ontwikkeld hebben.

De voordelen op een rij

 • Een persoonlijke accountomgeving op de website
 • Light login of single click Facebook-login
 • Altijd ingelogd op de website. De website is persoonlijk en je kunt snel bestellen.
 • Bezoekers kunnen voor alles in één account omgeving terecht. Bezoekhistorie, e-tickets, het aanpassen van adresgegevens, etc.
 • Podia krijgen meer informatie over de bezoekers
 • Podia krijgen daarnaast informatie over de potentiële bezoekers
 • Gebruiksvriendelijke flow voor bezoeker. 
 • Een persoonlijke website: alle bezoekers krijgen een persoonlijke behandeling
 • Met geïntegreerde ticketing verkoop je meer en verschillende events per bezoeker
 • Eenvoudig switchen van ticketing-leverancier. Alle belangrijke klant data zoals het online bezoekersgedrag, klanthistorie, maar ook de accounts en logins etc. blijft behouden.
 • Meten in €’s ipv in clicks

Related items